rolunk_u_rhajos copy.jpg

KIK VAGYUNK,
MIT CSINÁLUNK?

A cél az eredmény, a többi csak eszköz. Digitális marketing egy digitális világban.
 

Az Ivanka Digital-nál kizárólag profi munkatársakkal, területük valódi szakértőivel dolgozunk együtt annak érdekében, hogy munkánk minősége nemzetközi szinten is professzionális szintet képviseljen. A magas minőség érdekében a legjobb szakembereket alkalmazzuk, akik kezébe a legkorszerűbb szoftvereket adjuk. 
 

Nincs biztos recept a sikerhez. Minden a szakácson és az hozzávalókon múlik.

VÁLLALATI KULTÚRÁNK

EREDMÉNYORIENTÁLT MŰKÖDÉS

Ügyfeleink üzleti eredményei mutatják meg hatékonyságunkat és határozzák meg a piacon betöltött szerepünket. Nem titkolt szándékunk, hogy a közösen elért sikerekből mindkét fél profitáljon és egymást segítve növekedjen.

RENDSZERSZEMLÉLET

Átlátható rendszerekben dolgozunk azért, hogy a nap végén ne maradjon megválaszolatlan kérdés. Helyén kezeljük az információt és az előre meghatározott célok eléréséért dolgozunk. Egy órát sem vesztegetünk el feleslegesen. Kevesebb idő, több eredmény.

KÖZVETLEN VISSZAJELZÉS

visszajelzes.jpg

Mellébeszélés és töltelék e-mailek helyett az egyenes, célratörő kommunikációt képviseljük. Mi nem ügyfeleinknek, hanem ügyfeleinkkel dolgozunk a hosszútávú együttműködés érdekében.

TELJES FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

felelosseg.jpg

Eredményeket hozunk a felállított stratégiák mentén. Vállaljuk a felelősséget a kitűzött mérföldkövek eléréséért.

MIÉRT ÉRDEMES VELÜNK DOLGOZNOD?

EREDMÉNYEK

Módszereink mérhetőek, az elért eredmények kézzel foghatóak. A nap végén csak ez számít. 

ÁTLÁTHATÓSÁG

Transzparens működés a félreértések elkerülése végett. Védjegyünk a teljes nyomonkövethetőség, így ügyfeleink minden lépésünket látják az eladásokhoz és az eredményekhez vezető úton.

ESZKÖZÖK

Piacvezető szoftverek a legjobb szakemberek kezében. Bevált megoldások ügyfeleink igényeire szabva.

“Olyan már működő és pénzt termelő vállalkozásoknak segítünk egy következő szintre lépni, akik ránk bízzák márkájuk online jelenlétét annak érdekében, hogy eladásokat generálhassunk.
Mi a digitális marketinghez értünk, de ahhoz nagyon.
Gyors és hatékony rendszerekben dolgozunk, tervezünk és kivitelezünk egyik napról a másikra. Kevesebb idő, több eredmény.”

Ivánka Iván
növekedési és ügyfélsiker vezető

  • Grey LinkedIn Icon
Ivánka Iván, Head of Growth @ Ivanka Digital