ONLINE MARKETING

Átfogó kampányok, szédítő eredmények. Teljes körű online marketing szolgáltatásunk a tartalommarketing stratégia megalkotásától a kivitelezésen át az optimalizált kommunikációig építi fel vállalkozásod online jelenlétét. Ha ellenállhatatlan online kommunikációval szeretnél piacvezetővé válni és kreatív megoldásokkal kitűnni versenytársaid közül, megtaláltad a partnered! 

 

MÁRKAÉPÍTÉS

A márkaépítési szolgáltatásunk keretein belül egy teljes brandet építünk vállalkozásod számára. Meghatározzuk a márka hangját, azaz a tone of voice-t, készítünk egy arculati/márka kézikönyvet egy általunk tervezett logóval, a márka színeivel és használandó betűtípusával, valamint készítünk egy webdizájn tervet és egy online marketing stratégiát, melynek kivitelezését is ránk bízhatod.

 

TELJES KÖRŰ WEBSHOP MENEDZSMENT

Egy webshop hatékonyságát az eladások száma alapján lehet talán a legjobban megítélni. Mi egy piaci trendeknek megfelelő, egyedi webshopot építünk vállalkozásodnak, ami eredményekre koncentrálva vonzza be a vásárlókat.

 

MARKETING AUTOMATIZÁCIÓ

Intelligens keretrendszerek használatával teljes kampányokat automatizálunk, hogy vállalkozásod online jelenléte magától növekedhessen. Piacvezető szoftvereink segítségével az automatizált marketing már nem csak az óriás cégek kiváltsága. Számos megoldás (pl. SharpSpring) kevés hazai minősített ügynöksége vagyunk.

 

KÖZÖSSÉGI MÉDIA MENEDZSMENT

Az ellenállhatatlan vizuális elemeink és meggyőző szövegeink segítségével a közösségi média jelenléted egy hamisítatlan vásárlómágnes képében tetszeleg majd ügyfeleid szemében. Organikus bejegyzések és hirdetések formájában találjuk meg a potenciális vásárlókat - Facebook-on, LinkedIn-en, Youtube-on és Instagram-on - annak érdekében, hogy vállalkozásod gyümölcséből minél többet falatozhass.

 

GROWTH MARKETING

Gyors és fenntartható növekedés piacvezető szoftverek és metódusok segítségével. Adatokon alapuló stratégiai rendszereinkkel magas minőségű és alacsony árú hirdetéseket tervezünk és kivitelezünk. Az oldaladra dinamikusan tereljük a látogatókat, majd cselekvésre buzdítjuk őket CRO megoldásaink segítségével. Hatékony marketing a kézzel fogható eredmények érdekében.

 

PPC

Alacsony ár, magas konverzió. Kattintás alapú kampányainkkal - Facebook és Google hirdetések formájában - éppen abban a pillanatban érjük el a potenciális vásárlókat, amikor a termékedet keresik. Minden az időzítésen és a hirdetések minőségén múlik, mindkettőt biztos kézzel kezeljük. A jókor jó helyen már nem szerencse kérdése!

 

WEBFEJLESZTÉS ÉS UX DESIGN

Legyen szó egy egyszerűbb WordPress honlapról, egy egyedileg kódolt weboldalról, vagy egy webes applikációról, kollégáink szakértelmének és felhasználói élmény alapú metódusainknak közös erejével építjük meg álmaid felületét. A kulcs a konverzió, ami a lehetőségek ajtaját nyitja.

VEZETŐ MEGOLDÁSOKAT HASZNÁLUNK

Wix partner logo
Zoho authorized partner
Silver Microsoft Partner
Shopify partner